Konceptframtagning, layout & tryck

Backer

Vi är stolta över att ha fått förtroendet att ta fram en ny profil för Backer. I uppdraget ingick förutom att designa den nya logotypen även fotografering och layout av produktbroschyrer.

Läs mer

Layout & tryck

Kevin.Murphy

AM Tryck & Reklam har under en längre tid arbetat tillsammans med Kevin Murphy Sverige, där vi bland annat gör layoutuppdrag och trycker utbildningsmaterial samt produktfoldrar. Vårt samarbete har utökats och numera är även Europadivisionen för Kevin Murphy kund hos oss, för vilka vi tar fram ”Education Brochure”.

Läs mer

Blogg

Politiker på besök hos C4/AM

Idag hade vi trevlig och bra dialog med Kristianstads Kommuns toppolitiker och tjänstemän.

Läs mer
Det moderna tryckeriet...

Budskapet står vi fast vid men formgivningen hade nog varit en annan idag, 25 år senare. Annonsen är daterad 1991.

Läs mer
IKEA OF SWEDEN

AM Tryck & Reklam är stolta leverantörer till IKEA. I dagarna levererades en produktkatalog på 120 sidor. Tidigare har vi förutom produktkataloger även producerat skyltar, produktblad, foldrar, kuvert, brevpapper och visitkort.

Läs mer
Vad ska du göra i helgen?

Varför inte ta och besöka Mårtenssons Bil i Hörby - här har AM Tryck & Reklam byggt ett kanonevent för både stora och små! Klicka för att läsa mer!

Läs mer
Hedersomnämnande för AM Tryck & Reklam

Grafkom är ett årligt event som syftar till att utveckla och sprida kunskap om den grafiska branschen. Under årets event var Ravindra Parasnis, VD för Grafiska Företagen, en av dem som höll seminarium. Han listade Sveriges tjugo mest lönsama grafiska företag under de senaste tre åren. Givetvis fanns AM Tryck & Reklam med!

Läs mer

Konceptframtagning

Hultén Försäljning

De allra flesta låter kanske sötsuget gå före förnuftet och då är naturgodis inte första valet. Nästa gång du besöker en affär där du hittar Snack Collection från Hultén så kommer du garanterat att tänka om! AM Tryck & Reklam har tagit fram ett grafiskt lockande formspråk för butiksinredning, påsar och skyltning - det läckra naturgodiset låter vi tala för sig självt.

Läs mer

Layout & tryck

Bilcentrumgruppen

Bilcentrumgruppen är idag ett av regionens ledande företag i sin bransch. Under den gångna hösten har vi fått förtroendet att producera en ny hemsida med fokus på kundbemötande och enkelhet för besökaren att hitta till relevant information. I samband med detta producerades även kundbroschyr där AM Tryck & Reklam bland annat fotograferade och gjorde layout.

Läs mer

Webb

Bilcentrumgruppen

Bilcentrumgruppen är idag ett av regionens ledande företag i sin bransch. Under den gångna hösten har AM Tryck & Reklam fått förtroendet att producera en ny hemsida med fokus på kundbemötande och enkelhet för besökaren att hitta till relevant information. I samband med detta producerades även kundbroschyr där AM bland annat fotograferade och gjorde layout.

Läs mer

Fotografering & layout

Lindvalls

Grillsäsongen är snart här! För Lindvalls Chark har AM Tryck & Reklam gjort ny förpackningsetikett för kundens nya produkter i ”Grillfamiljen”. Vi vet vad vi kommer att lägga på grillen i sommar, vi rekommenderar er att göra detsamma!

Läs mer

Layout & tryck

Hässleholm miljö

Inte alltför sällan får AM Tryck & Reklam frågan om att vara delaktiga i lite ovanligare projekt. Ett av dessa var projektet "sopsamlarmonster". I syfte att öka medvetenheten kring sopsortering och miljöarbete hos barn i
förskolan, så har vi tillsammans med Hässleholm miljö tagit fram ett roligt och lärorikt koncept för ändamålet. Uppdraget omfattade bland annat illustrationer av ”sopmonster”, produktion av sällskapsspel samt flanosaga.

Läs mer

Fotografering, layout & tryck

Hässleholmsboken

Redan för ett antal år sedan bestämde vi oss för att göra en egen bok och i samband med stadens 100-årsjubileum gjorde vi verklighet av vår idé. AM Tryck & Reklam har författat, fotograferat, layoutat, tryckt och bundit en fantastisk bok som nu sålt i 4 500 exemplar. Det finns 7 800 hushåll i Hässleholms stad vilket innebär att boken finns i mer än vartannat husåll. Boken har fått massor av positiva recensioner och år 2015 nominerades den till "Årets hembygdsbok".

Läs mer

Layout & tryck

Hässleholm miljö

Årsredovisningar för 2015 är nu på väg ut till företagen. AM Tryck & Reklam har lång erfarenhet av denna typ av produktion och har i år gjort layout och tryck till bland annat Hässleholm miljö. Det blev en mycket uppskattad årsredovisning med modernt formspråk.

Läs mer

Film

H&M

På uppdrag av H&M har AM Tryck & Reklam skapat soundtrack till reklamfilmen H&M Conscious.

Läs mer

Logotyp

Kulturkvarteret

Att synas i mängden är oerhört viktigt då ni som företag mest troligt inte är ensamma i er bransch. Ett av dom viktigaste sätten för att omvärlden att komma ihåg just ert företag är att ha en tilltalande och bra logotyp. För Kulturkvarteret har vi på AM Tryck & Reklam tagit fram en logotyp som stärker kundens varumärke.

Läs mer

Välkommen till AM Tryck & Reklam

Din helhetsleverantör inom marknadsföring och media

Under ett och samma tak erbjuder vi helhetslösningar inom marknadsföring och media – allt från idé till färdig produkt. Som kund hos AM Tryck & Reklam kan du bekymmersfritt få hjälp med all typ av marknadskommunikation, vare sig det gäller traditionellt offsettryck eller digital media. Med personligt engagemang och förstklassig kompetens levererar vi bland annat konceptframtagning, grafisk formgivning, fotografering, e-handelslösningar, film, affärssystem, print, storformat, affärsanalys och mycket mer. Välkommen att besöka oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att nå era affärsmålsättningar!

AM Tryck & Reklam
- Från idé till färdig produkt

Din kundvagn

Kundvagn (0)